Curs de Pian - PsihoArt

A cânta este unul dintre cele mai minunate moduri de exprimare, un har înseamnă a dărui cu generozitate şi sinceritate o parte din sufletul tău celor care vor să îl primească, iar vibraţia muzicii va face ca viaţa tuturor să fie plină de armonie, de frumos.


Obiective:
Obiectivele ce vor putea fi atinse prin talent, practică perseverentă a unei tehnici corecte de cântat și dragoste pentru muzică sunt:
– Îngrijirea vocii – cum să înţelegi mecanismul emisiei vocale, să protejezi şi să ingrijeşti cu respect instrumentul cu care vei cânta, pentru a te servi de el eficient şi cât mai mult timp
– Găsirea propriul stil muzical – ce gen muzical te atrage cel mai mult, in care poti fi original şi îţi gaseşti propria expresie
– Tehnică vocală îmbunătăţită – exerciţiu corect şi perseverent prin:
Respiraţia totală – suport esenţial pentru viaţa şi cântat : pregatirea posturii corecte a întregului corp, tehnica respiraţiei din diafragmă și exercitii.
Încalzire vocală : pregatirea pentru o emisie eficienta si puternică, prin corecta poziţionare a sunetului, în corelație cu stilul muzical ales, exerciţii specifice emisiei cu voce de piept, de cap, ş mixt; dicţie etc.
Extinderea registrului vocal : lărgirea ambitusului vocal (grav-acut) s.a.
– Ritm şi frazare muzicală – analiza suportului ritmic pe care se aşează melodia şi cuvântul.
– Stabilirea corectă şi studierea repertoriului ales – cum să alegi piesele cele mai potrivite pentru a te exprima optim in funcţie de registru individual, timbru specific, stil muzical etc.
– Metode de studiu muzical – cât și cum să studiezi, ca solist vocal sau ca parte a unui grup
– Performanţa scenică – cum să reduci stresul expunerii pe scenă si să relaţionezi cu publicul
– Coerenţă între mesajul muzical si prezența ta artistică, naturală şi elegantă, cu bun gust si rafinament.

Pret

1 ședința individuala (60 minute) / săptămână – 50 lei  (abonament 1 luna 180 lei)
2 ședințe individuale (60 minute) / (abonament 1 luna 300 lei)

Informatii suplimentare

* La cerere se pot introduce cursuri si pentru alte instrumente muzicale.


Pentru detalii și înscrieri va rugam să ne contactați telefonic la numărul 0756/673/072 sau prin email contact@psihoart-timisoara.ro